Kontakt oss/ åpningstider

Båt-Holm AS 
Lundestadveien 2, 1789 Berg i Øsfold – Tlf: 69 19 05 90

Wave Båt-Holms fundament inn i fremtiden

Historien
Båt-Holm har i alle år hatt fagkunnskap og kvalitet som høyeste prioritet. Firmaet ble etablert i 1963 av Bjørn Holm. 1986 endret vi selskapsform og navn til Båt-Holm as. 1989 overtok Bjørn Tore Holm, sønn av Bjørn, som daglig leder og gikk inn på eiersiden. Frem til da hadde Båt-Holm as først og fremst konsentrert seg om båter med påhengsmotorer. I 2002 fusjonerte Båt-Holm med HB Båt og Motor, og fikk med eier Harald Berg og betydelig kunnskap på innboard motorer. I 2004 ble Båt-Holm medlem av båtkjeden Wave.

Wave Båt-Holm 
Vi tror tre elementer er viktig for å være en god båtforretning for våre kunder, og en trygg arbeidsplass: Kunnskap, kvalitet, trivsel.
I det ligger at vår største ressurs er de som jobber hos oss. Vi er i dag 11 ansatte samt noen sesongarbeidere, i tillegg til Bjørn Holm som startet det hele. Vår samlede erfaring mener vi er en av de beste i bransjen. Det gir våre kunder den trygghet de skal ha ved kjøp eller reparasjon av sin båt og motor hos oss. Vi fører de beste merkene i bransjen, vi har et omfattende delelager og vi fører et stort utvalg av rekvisita innenfor båtutstyr, båtpleie, elektronikk og vannsport. Alt som hører båtlivet til. Vi ønsker alle at våre kunder opplever det som trygt og sikkert å benytte Wave Båt-Holm som sin båtforhandler.

Gry har ansvar for kontor og papirlogistikken. Hun har jobbet hos oss siden 2003 og en uunnværlig medarbeider som holder kontroll på den fronten.

Øystein begynte hos oss 2005. Han har ansvar for butikk og vareflyt. Øystein er ivrig båtbruker med masse erfaring fra salg, og sørger for at butikken er i orden og at våre kunder finner det de trenger.

Dagfinn tilrettelegger og kvalitetsikrer produksjonen vår. Dagfinn har jobbet i båtbransjen i hele sin yrkeskarriere og har over 25 års erfaring fra bransjen og er spesialist på outboardmotorer.

Arthur er mekaniker med spesialfelt på innboard. Han har vært ansatt siden 1999 og har betydelig erfaring i bransjen. Arthur er oppsatt med servicebil og jobber også mye ute. Artur har fagbrev som Motormekaniker.

Sindre kommer fra Hamar hvor han drev eget båtverksted tidligere. Han flyttet til Halden og ble ansatt hos oss ved årsskiftet 2005/2006. Han har over 15 års erfaring fra bransjen. Sindre har fagbrev som Motormekaniker.

Andreas er mekaniker med spesialfelt på inboard/diesel. Han kommer fra lastebil, med fagbrev for tunge kjøretøy og har også fagbrev – Motormekaniker. Andreas er mye på veien med servicebil. Han er i praksis oppvokst i båtbarnsjen.

Hans kommer fra Sverige og er plastfikseren vår. Han har mere enn 30 års erfaring fra forskjellige båtbyggerier i Sverige.

Harald har jobbet i bransjen siden han kunne sykle. Han startet som hjelpegutt hos Skjeberg Båt. Harald har fagbrev som Motormekaniker og er spesialist på innboard. Harald er medeier i Båt-Holm og har også ansvar for salg av båt og motor. Harald har over 30 års erfaring i bransjen.

Bjørn Tore er oppvokst på verkstedet. Han har ansvaret for salg og markedsføring og er vår daglige leder. Bjørn Tore er utdannet maskiningeniør og har over 30 års erfaring fra bransjen.


Vi ønsker dere alle velkommen til Wave Båt-Holm for en hyggelig båtprat!

Båt-Holm AS kan tilby deg et bredt tilbud av båter og motorer. Vi satser på å tilby det meste innen aktiv fritid på og i sjøen.

Vi har eget verksted med til sammen over 80 års erfaring i bransjen. Vi er en del av Wave, Norges største kjede for forhandlere av fritidsbåter, utenbordsmotorer og utstyr. Vi ønsker med dette å kunne sette enda mer fokus på riktig pris, god fagkunnskap og sikkerhet mot våre kunder.

Vi er stolte av utnevnelsen "Årets Mercury-forhandler" 7 ganger på 9 år.

Dette er Wave

Wave-kjeden ble lansert i mars 2005, og er i dag Norges største kjede for forhandlere av fritidsbåter, utenbordsmotorer og utstyr. Vi er representert på mer enn 30 steder i Norge, og samarbeider om kundeservice og markedsføring.

I vårt sortiment inngår bl.a. båtmerkene Askeladden, Uttern, Skibsplast og Bella sammen med motormerkene Mercury, Mariner, MerCruiser og CMD samt Quicksilver deler og utstyr. Ulike forhandlere i kjeden selger ulike kombinasjoner av disse merkene sammen med kjente merkevarer fra Helly Hansen, Navman, Exide Sønnak, Raymarine og Seajet. Felles for alle butikkene er at de har et omfattende produkttilbud i fritidsbåtmarkedet kombinert med lang erfaring og høy faglig kompetanse.

Serviceløftet

Når du handler båt og motor i en Wave-forretning, kan du forvente deg den samme gode service og oppfølging hos alle Wave-forhandlere i hele Norge.

Wavekjedens Viktigste Mål

Wave vil fortsette å utvikle gode og effektive tjenester for kundene med fokus på riktig pris, god fagkunnskap og sikkerhet. Vår ambisjon er å gjøre din fritid på vannet så trygg og problemfri som mulig, slik at du virkelig kan nyte livet og friheten som båtlivet gir.

Ansatte

Bjørn Tore Holm Daglig leder/ kundemottaker Mobil  415 41 122 E-post  bt@bat-holm.no Harald Berg Ettermarked, innboard/salg. Forsikringsskader Mobil   915 16 171 E-post   hb@bat-holm.no Gry Rødset Økonomi / Sekretær. Tlf dir 469 73 387 E-post   gry@bat-holm.no   Petter Nicolaisen Salg av nye og brukte båter Tlf dir 951 99 058 E-post  pn@bat-holm.no Trond Borgli Butikk / delelager …

Åpningstider

Åpningstider vinter 2017/2018 Mandag til fredag  Kl 9.00 til 16.00 Torsdag                  Kl 9.00 til 16.00 Lørdag                    Kl 10.00 til 14.00   Utenonom arbeidstid treffes vi på tlf..: Bjørn Tore..: 415 41 122 Harald…:     915 16 171 Petter…:       951 99 058  

Kontakt oss

Bjørn Tore Holm Daglig leder/ kundemottaker Mobil  415 41 122 E-post  bt@bat-holm.no Harald Berg Ettermarked, innboard/salg. Forsikringsskader Mobil   915 16 171 E-post   hb@bat-holm.no Åpningstider..: Vinter 2017/2018 Mandag til fredag  Kl 9.00 til 16.00 Tordag                      Kl 9.00 til 16.00 Lørdag Kl 10.00 til 14.00 Petter Nicolaisen Salg av nye og brukte båter Mobil  951 99 …