Mercury

Med hele fem ulike serier, er Mercury synonymt med kvalitet, ytelse, innovasjon og pålitelighet.

Båt Holm leverer alle båtmotorer fra Mercury. Se utvalget her.

Mercury utenbordsmotorer har skapt en helt ny bransjestandard for ytelsesevnen til båtmotorer. Med hele fem ulike serier, er dette båtmotormerket synonymt med kvalitet, ytelse, innovasjon og pålitelighet. Utenbordsmotorene har lang levetid og krever lite vedlikehold. Med langboltsdesign, vedlikeholdsfri ventilmekanisme, to vanninnløp for stabil nedkjøling, sikrer Mercury både økt sikkerhet og kostnadseffektivitet – fordi du slipper reparasjon og utskiftinger.

Båtmotorene i Verado-klassen opprettholder et svært lavt støy- og vibrasjonsnivå i tillegg til å ha et imponerende lavt drivstofforbruk. Den har et overlegent dreiemoment og akselerasjon over hele ytelsesområdet.

SeaPro FourStoke-motoren er spesielt kalibrert for å oppfylle kravene til kommersiell bruk og sikrer pålitelighet og ytelse når du trenger det mest. Lette, slitesterke materialer og færre bevegelige deler enn konkurrerende firetaktsmotorer gjør SeaPro til det selvfølgelige alternativet.

Mercurys Sport Jet-utenbordsmotorer er spesialutviklet for å kunne navigere båter på grunt vann, der propelldrevne skrog ofte må gi opp. Fordi de jetdrevne aggregatene ikke stikker under skroget, kan de enkelt passere over alle mulige hindringer.

FourStroke-motorene er så nærme du kommer vedlikeholdsfrie. Sterke komponenter, pålitelig elektronisk bensininnsprøytning (på utvalgte modeller), tilgjengelig digital overvåking. Dette fordi kvalitet i utformingsarbeidet betyr mer kvalitetstid på vannet for deg.

OptiMax-klassen byr på noen av de mest drivstoffeffektive motorene på vannet. To-trinns direkte innsprøytning omdanner drivstoff til fremdrift, raskt og effektivt. Hele veien fra holeshot til toppfart setter OptiMax standarden for kraft, akselerasjon og drivstofføkonomi.