Suzuki

Prisbelønt teknologi og en kombinasjon av ytelse, holdbarhet, enkel bruk og levetid har gitt Suzuki et navn båtfolket verdsetter svært høyt.

Båt Holm leverer alle båtmotorer fra Suzuki. Se utvalget her.

Kun det beste til din båt! Suzuki har over mange år opparbeidet seg en unik teknologi og erfaring som resulterer i motorer i særklasse. Ved hjelp av 4-takts teknologi står selskapet bak flere innovasjoner enn noen andre båtprodusenter. Prisbelønt teknologi i tillegg til den beste kombinasjonen av ytelse, holdbarhet, enkel bruk og levetid har gitt Suzuki et navn båtfolket verdsetter svært høyt.

Utenbordsmotorene er lette i vekt og finnes i et bredt utvalg styrker – alt fra 2,5 til 300 hestekrefter. Dette for å sikre at du finner en motor som skapt for akkurat din båt og ditt bruk. Med en omfattende serie av miljøvennlige og effektive 4-takts utenbordsmotorer, har Suzuki et forsprang i båtbransjen på både kraft, ytelse og kvalitet.

Det er heller ikke uten grunn at selskapet har over 45 000 ansatte som distribuerer blant annet utenbordsmotorer til 192 land. Suzuki er førstevalget for alle som mener at design, kvalitet, levetid og sikkerhet ikke trenger å utelukke hverandre.