Yamaha

Yamaha er elsket av alle som liker å være på sjøen, og er en stillegående, pålitelig kraft – slik at du kan ha mest mulig hygge og moro på vannet.

Båt Holm leverer alle båtmotorer fra Yamaha. Se utvalget her.

Yamaha utenbordsmotor dominerer i de fleste båthavner i verden. Hva er hemmeligheten bak suksessen? Motorene leverer mye kraft samtidig som motoren opprettholder et lavt bensinforbruk. Det er gode nyheter både for miljøet, økonomien og opplevelsen. Likevel leverer båtmotormerket det samme nivået man kan forvente seg fra alle andre produkter fra Yamaha.

Gjennom mer enn 40 år har Yamaha vært markedsleder. Utenbordsmotorene er elsket av alle som liker å være på sjøen, og er en stillegående, pålitelig kraft – slik at du kan ha mest mulig hygge og moro på vannet. Ingen motorprodusenter har kommet lenger når det gjelder innovasjon, og av praktiske egenskaper er det verdt å nevne at Yamaha fortsatt er eneste båtmotor med startsperre.

Det viktigste argumentet for å velge en Yamaha båtmotor er totaløkonomien og deletilgjengelighet. Yamaha har en sterk organisasjon i Skandinavia og Norge med stor deletilgjengelighet og strømlinjeformet servicehåndtering. Med en Yamaha motor får du flere timer på sjøen.