Zodiac

Zodiac har en fartstid på godt over 100 år. Med et svært bredt produktutvalg, vil produsenten ha en båt som overgår dine forventninger – enten det handler om bruksområde, estetikk eller kvalitet.

Båt Holm leverer alle båtmodeller fra Zodiac. Se utvalget her.

Med langt over en million solgte båter, er Zodiac verdens største produsent av oppblåsbare gummibåter og RIB. Sistnevnte er en båt med oppblåsbare gummislanger langs relingen. Materialet skroget på en RIB er laget av, varierer fra modell til modell. Med et svært bredt produktutvalg, vil Zodiac ha en båt som overgår dine forventninger – enten det handler om bruksområde, estetikk eller kvalitet. RIB-seriene Pro, Open, Pro Open, Medline og N-Zo sørger for at du finner en båt som skreddersydd til ditt bruk.

Båtmerket har en fartstid på godt over 100 år. Fra å spesialisere seg på luftfartøy har de gått over til å bli eksperter på fritidsbåter. Frem til 1960-tallet utviklet de nyskapende løsninger for militærtransport, før de vendte til fritidsbransjen for å imøtekommende de ferierende og deres økende interesse for fritidsbåtliv.

Kvalitet, innovativt design og smarte løsninger går som kjent aldri av moten. Zodiac fortsetter å sette bransjestandard, år etter år, med et produktutvalg gjennomsyret av høy kvalitet. Innovasjoner og løsninger basert på over 120 års erfaring gjør Zodiac til det selvfølgelige og trygge valget. En av båtmerkets mange styrker er et bredt produktutvalg gjennomsyret av høy kvalitet.