Askeladden

Norges desidert største produsent av fritidsbåter, med en visjon om å sette fremtidens standard. Askeladden produserer båter med et kompromissløst fokus på design, innovasjon og sikkerhet.

Båt Holm leverer alle båtmodeller fra Askeladden. Se utvalget her.

 

Siden 1911 har Askeladden vært en stødig aktør på markedet for klasseledende båter. Det er Norges desidert største produsent av fritidsbåter, med en visjon om å sette fremtidens båtstandard. Båtene er utviklet for et problemfritt og aktivt båtliv, på vindstille solskinnsdager så vel som i ruskete værforhold på sjøen.

Askeladden produserer båter med et kompromissløst fokus på design, innovasjon og sikkerhet. Med kvalitet ned til hver minste detalj, lave service- og verkstedskostnader, god drivstofføkonomi, miljøgevinst og komfort, har båtfolk over hele Norge omfavnet dette helstøpte båtmerket.

Velg blant et stort utvalg modeller i flere serier. Båter i C-serien kan skilte med et stort fokus på å videreføre design, farger, spennende materialbruk og kjøreegenskaper. Målet har vært å utvikle en tidsriktig og fremtidsrettet båt med bred appell til den moderne båtbruker.

P-serien er en komplett serie med små og mellomstore styrhusbåter og Askeladdens mestselgende serie. Fellesbetegnelsen for alle båtmodellene er at de har allsidige bruksområder med mange praktiske løsninger. For deg som krever sikre og komfortable kjøreegenskaper, kombinert med et behov for stor og tung frakt, er dette de perfekte fiske-, fangst- og arbeidsbåtene. Ønsker du en båt spesialtilpasset dine behov, er Custom Line-serien tilegnet deg.