Grand

Grand utvikler og bygger båter synonymt med eleganse, pålitelighet og kvalitet. Med et sterkt engasjement for fortreffelighet og tilfredsstillelse i hver eneste båt, er Grand det beste valget for minneverdige øyeblikk på vannet.

Båt Holm leverer alle båtmodeller fra Grand. Se utvalget her.

Lange, late dager på sjøen med venner og familie er noen av de mest behagelige og givende øyeblikkene i livet. Gummibåter og RIB fra Grand er designet og konstruert for å gi optimal spenning, i tillegg til en følelse av luksus, komfort og sikkerhet – uansett hvor reisen tar deg. La deg ikke lure av rimelige priser: utsøkt design, kvalitet og gjennomtenkte løsninger gjør Grand til et førstevalg for mange!

I årevis har Grand utviklet og bygget modeller av den høyeste standard, og dermed blitt et synonym for eleganse, pålitelighet og kvalitet. Med et uovertruffent engasjement for innløsende fortreffelighet og tilfredsstillelse i hver eneste båt, er Grand det beste valget for å oppleve morsomme og minneverdige øyeblikk på vannet.

Den største fordelen med å eie en RIB, er de oppblåsbare oppdriftsrørene. Denne egenskapen gir en båt som kan bli omtrent dobbelt så bred, noe som selvfølgelig øker stabiliteten. Nevnte oppdriftsrør kombinert med moderat eller dypere V-bunn sørger for en båt som er svært sjødyktig. Båten har flerkammerrør med et utrolig oppdriftsvolum, noe som garanterer høy sikkerhet i tillegg til økt kapasitet både for passasjerer og last.