Nordkapp

Ledende båtprodusent på det nordiske markedet. Med solid økonomi og god lønnsomhet, har Nordkapp overskudd til langsiktig planlegging og utviklingen for å gi kundene trygghet.

Båt Holm leverer alle båtmodeller fra Nordkapp. Se utvalget her.

Nordkapp Boats AS er en norsk båtprodusent som hadde premiere på sin første båt i 1992. De er i dag ledende på det nordiske markedet. Nordkapp gir både norske og øvrige europeiske båtelskere flotte sommerminner på sjøen. Totalt ti modeller har et bredt spekter av utstyr og fasiliteter.

Med solid økonomi og god lønnsomhet, har Nordkapp overskudd til langsiktig planlegging og utviklingen, noe som gir kundene trygghet i en så stor investering som et båtkjøp er. Du kan velge mellom totalt fire ulike serier, slik at du er sikret å finne en båt som passer perfekt til akkurat ditt behov og bruk.

Avant-serien kjennetegnes først og fremst ved en vindskjerm som gir god beskyttelse for alle i cockpit. Heller enn en tradisjonell kabin i baugen, har Avant et åpent oppholdsområde for alle ombord. Kort fortalt kombinerer Avant skjærgårdsjeepens plassutnyttelse med daycruiserens godt beskyttede cockpit.

Enduro-serien består av modeller mellom 17-25 fot. Båtene kategoriseres som skjærgårdsjeeper, altså en åpen båt med styrekonsoll midtskips. Konseptet passer for alle som ønsker en dagsturbåt som er enkel og rask å bruke.

Noblesse-serien består av fire daycruisere med tradisjonell sovekabin under dekk. Her får du en komplett dagsturbåt med gode muligheter for overnatting. Båtene kan leveres med et stort utvalg av ekstrautstyr, hvorav elektrisk toalett ofte blir valgt. En stor og funksjonell kalesje leveres som standardutstyr og gjør båten til en perfekt turbåt.

Ranger-serien er fellesbetegnelsen på båtene der skroget er laget i aluminium. Serien har kombinert det beste fra aluminium med det beste fra glassfiber. Resultatet er en sporty båt med robuste egenskaper.