Pioner

Et av landets mest kjente båtmerker. Med egenskaper som minimalt vedlikehold og lang levetid, er det praktisk og enkelt å eie en båt fra Pioner. Dette gir deg som sluttbruker mer tid og et enkelt båtliv.

Båt Holm leverer alle båtmodeller fra Pioner. Se utvalget her.

Pioner er et båtmerke som har designet og produsert i Norge siden 1959. Det er et av landets mest kjente båtmerker som både eksporteres til og selges i store deler av Europa. De 10 modellene som finnes på markedet i dag passer like godt i ferskvann i innlandet, som i saltvann langs kysten.

Båtene rotasjonsstøpes i ett stykke Polyetylen, et svært robust plastmateriale som inneholder UV-stabilisator. Denne produksjonsmetoden gir slitesterke båter som tåler påkjenninger i form av støt og slag, store temperaturforskjeller og sollys. Med egenskaper som minimalt vedlikehold og lang levetid, er det praktisk og enkelt å eie en båt fra Pioner. Dette gir deg som sluttbruker mer tid og et enkelt båtliv. Skulle uhellet være ute, er det en smal sak å reparere en båt fra Pioner.

Polyetylen er dessuten et 100 prosent resirkulerbart materiale. Alt overskytende materiale fra båtproduksjonen brukes om igjen i andre produkter. Dette gjør Pioner til det åpenbare miljøvennlige valget av båt. Produsenten har strenge prosedyrer for produksjon, i tillegg til å ha et ISO-sertifisert kvalitets- og miljøstyringssystem. For å sikre stabiliteten, utformes båtene med dobbeltskrogkonstruksjon. Dette gir myk gange, god oppdrift og ikke minst trygghet for alle ombord.