Quicksilver/Mercury Inflatable

Mercury Inflatable er mer enn bare små joller! Disse båtene er det perfekte valget for deg som vil ha muligheten til å pakke med deg moroa i bilen. Mercury Inflatable er raske både å sette opp og å pakke bort.

Båt Holm leverer alle båtmodeller fra Mercury Inflatable. Se utvalget her.

Mercury Inflatable er mer enn bare små joller! Disse båtene er det perfekte valget for deg som vil ha muligheten til å pakke med deg moroa i bilen. Mercury Inflatable er raske både å sette opp og å pakke bort. Fordi båtene er konstruert med lette materialer og med gode, bærbare egenskaper, får de fleste modellene enkelt plass i bagasjerommet eller båtskapet.

Gummibåtene i Heavy Duty-serien er oppblåsbare båter designet for daglig nytelse eller profesjonell bruk på sjøen. De er bygget solid nok til å klare større motorer – den største modellen har en kapasitet til en motor på opptil 50 hestekrefter. Med slitesterkt stoff og gulv av aluminium vil Mercury Inflatable enkelt håndtere passasjerer og utstyr år etter år. Å si at denne båten er fantastisk vil være en underdrivelse. Enten du foretrekker å sitte stille i båten eller du vil hoppe i havet, er en gummibåt fra dette båtmerket klar for din neste utflukt.

RIB-båtene i Ocean Runner-serien er designet for maksimal prestasjon. V-skroget er laget av glassfiber med svært stabile oppblåsbare rør, noe som gjør disse båtene til en av de beste i sin prisklasse. Ocean Runner er en kraftig og slitesterk båt med en ytelsesevne som vil forbløffe deg!