Quicksilver

Quicksilver inviterer inn i en verden full av stil og innovativ plassbruk. Som et resultat av at erfarne marinearkitekter er med på laget, gir det dype V-formede skroget en båt som effektivt og komfortabelt skjærer gjennom vannet.

Båt Holm leverer alle båtmodeller fra Quicksilver. Se utvalget her.

Quicksilver mikser stil og moro med funksjonalitet og sikkerhet. Serien ble til da godt erfarne designere, ingeniører og marinearkitekter gikk sammen om å utvikle en ledende kraft innen båtverdenen. Dette partnerskapet har gitt enda bedre fritidsbåter.

Ved å kjøpe en Quicksilver-båt, inviteres du inn i en verden full av stil og innovativ plassbruk. Som et direkte resultat av at industriens erfarne marinearkitekter er med på laget, gir det dype v-formede skroget en båt som effektivt og komfortabelt skjærer gjennom vannet.

Gå for en av flere Pilothouse-modeller og du er sikret en komfortabel opplevelse på fisketur. Disse modellene gir deg alt du trenger i en kompakt og praktisk båt som kan utstyres med en motor på opp til 150 hestekrefter. Den romslige cockpiten er større enn gjennomsnittet og har praktiske løsninger for økt fiskeglede – og som også beskytter deg mot vær og vind.