Suzumar

Kvalitetsgummibåter som gjør båtopplevelsen til en drøm! En Suzumar er stabil og sjøsterk, og perfekt om du ønsker en kjapp gummibåt til vannsport på hytta, som landsstedsbåt eller sporty fritidsbåt.

Båt Holm leverer alle båtmodeller fra Suzumar. Se utvalget her.

Suzumar er Suzukis eget båtmerke. Dette er kvalitetsgummibåter som, sammen med Suzukis 4-taktsmotorer, gjør båtopplevelsen til en drøm! Båtene er stabile og sjøsterke, og perfekte om du ønsker en kjapp gummibåt til vannsport på hytta, som landsstedsbåt eller sporty fritidsbåt. For sommerens utflukter er Suzumar gummibåter et utmerket alternativ.

Fordelene med oppblåsbare båter er mange. Ikke bare er den lett å transportere og lagre, båtene har samtidig svært gode sjøegenskaper. En gummibåt er dessuten en super inngangsbillett til båtlivet for barn og ungdommer – eller til voksne uten nevneverdig båterfaring. En uslåelig kombinasjon av høy kvalitet og rimelige priser gjør Suzumar til det selvfølgelige valget når du trenger en enkel, men stødig og sikker båt for å dra på fisketur eller en tur over sundet når du er på hytta.