Uttern

Båtene er bygget for å tåle nordiske forhold og er forankret i skandinavisk tradisjon og kultur. I kabinen er det både romslig og høyt under taket, noe som gir deg drømmekomfort uavhengig av vær og vind.

Båt Holm leverer alle båtmodeller fra Uttern. Se utvalget her.

Uttern er en ledende produsent av fritidsbåter basert på en skandinavisk filosofi, med røttene godt plassert på den svenske nordøst-kysten. Båtene er bygget for å tåle nordiske forhold og er forankret i skandinavisk tradisjon og kultur.

I kabinen er det både romslig og høyt under taket, noe som gir deg drømmekomfort uavhengig av vær og vind. Det gjør dessuten at du kan slappe av i godt selskap og føle deg hjemme uansett hvor du befinner deg. De større Uttern-båtene byr også på en utvidet aksjonsradius og derav mulighet for lengre turer – for deg med en lengsel mot det åpne hav.

Dersom du er ute etter en båt som har alt du trenger, er det nettopp Uttern du leter etter. Båtene leveres med standardutstyr som er ekstrautstyr på en del andre båter. Dette er kartplotter, ekkolodd, laminert teak og kalesje. Du får til og med alt nødvendig fortøyningsutstyr. Det gir frihet fra første sekund! Aktive båtfolk trenger båter uten kompromisser. Høye fribord og enkel tilgang til land og vann gjør at du kan slappe av, spesielt med barn ombord. Kalesjen er enkel å sette opp og ta ned – noe som gir deg mer tid til å nyte sjøen, kysten, vin, rekeloff og alt det andre din sommer har å by på.