Opplag

Båt-Holm tilbyr deg ett bekymringsfritt båthold gjennom vår opplagstjeneste. Det er veldig fleksibelt å ha båten din i opplag hos oss, da vi kan skreddersy løsningen for nettopp ditt behov. Vi tilbyr både inne- og utelagring på vårt opplagssenter.

Vårt opplagssenter er i dag på 14 mål, med tre innendørs lagerhaller av 1000 kvm stk. Vårt verksted  kan ta service og reparasjoner mens din båt er i opplag. Du står fritt til å velge om du ønsker å lagre båten din innendørs eller ute i krympeplast. Vi server motoren din, og ser til att den får riktig service i forhold til intervallene på nettopp din motor. I tillegg sørger vi for att båten din får forebyggende vedlikehold.
Når du velger å bruke oss på opplag, slipper du å tenke på presenninger som blåser av, båthengere du ikke har lov å kjøre og så videre. Du leverer båten i vårt bryggeanlegg på høsten og henter den til avtalt tid på våren igjen, klar for en ny sesong på sjøen. Vi sørger for at alt vedlikehold. Dette inkluderer bunnbehandling, polering, vask, vedlikeholdslading av batteri og service på motor. Vi lagrer alt fra 8-fots joller 25-fots daycruisere.

Ved henvendelse om tilbud på opplag, ser vi gjerne att du tenker på å få med punktene nedfor i din henvendelse.

-Båtens modellbetegnelse, alder og størrelse.
-Motorens modellbetegnelse, alder og størrelse.
-Om du ønsker att båten lagres inne eller ute i krympeplast?
-Ønsker du att vi bunnbehandler og polerer båten før sjøsetting?
-Kommer båten til oss på vannet eller på henger?

Har du spørsmål om våre opplagstjenester? Ta kontakt med oss her!