Opplag

Båt-Holm tilbyr deg ett bekymringsfritt båthold gjennom vår opplagstjeneste. Det er veldig fleksibelt å ha båten din i opplag hos oss, da vi kan skreddersy løsningen for nettopp ditt behov. Vi tilbyr både inne- og utelagring på vårt opplagssenter.

Vårt opplagsenter er i dag på 8 mål, med to innendørs lagerhaller på 1000 kvadratmeter. Samt ett verksted der vi server og utfører reparasjoner på opplags båter. Du står fritt til å velge om du ønsker å lagre båten din innendørs eller ute i krympeplast. Vi server motoren din, og ser til att den får riktig service i forhold til intervallene på nettopp din motor. I tillegg sørger vi for att båten din får forebyggende vedlikehold.

Når du velger å bruke oss på opplag, slipper du å tenke på presenninger som blåser av, båthengere du ikke har lov å kjøre og så videre. Du leverer båten i vårt bryggeanlegg på høsten og henter den til avtalt tid på våren igjen, klar for en ny sesong på sjøen. Vi sørger for at alt vedlikehold. Dette inkluderer bunnbehandling, polering, vask, vedlikeholdslading av batteri og service på motor. Vi lagrer alt fra 8-fots joller 25-fots daycruisere.

Båt Holm kommer i løpet av 2018 til å utvide opplagssentere vårt med ytterligere 6 mål, i tillegg til en ytterligere opplagshall på 1000 kvadratmeter. Dette for å kunne ha kapasitet til nye kunder.

Har du spørsmål om våre opplagstjenester? Ta kontakt med oss her!

Prisforespørsel