Båt Holm er et nyoppusset verksted. Alle våre ansatte er kurset i verksted drift gjennom systemet, noe som er et kvalitetsbevis på at din båt og motor blir optimalt ivaretatt.

Garanti blir selvfølgelig ivaretatt ved reparasjoner på vårt verksted.

Hva må jeg huske på til verkstedtimen for reparasjon av båtmotor?

Husk å informer om motornummer og motortype når du henvender deg til oss vedrørende bestilling av verkstedtime for din båtmotor. Ta gjerne bilde av «skiltet» på motoren. Båtkortet har ofte også disse opplysningene.

Hva må jeg huske på til verkstedtimen for båt?

Når det gjelder båten, er det CIN-nummer som gjelder (om henvendelsen omhandler båtdeler). Dette står på SB side, akter på båten, under fenderlisten. Dette hjelper oss å gi deg riktig deler, og oppgi riktige priser.

Vi anbefaler at du kommer inn til oss med båten/motoren, da det ofte medfører langt større kostnader for deg om vi må komme ut til deg. Erd et vanskelig å få båten på land, kan en av båtplassene våre på Knivsø Marina benyttes. Uansett er det bare å ta kontakt med oss, så finner vi sammen frem til den beste løsningen.

Vårt verksted for båtmotor

Hvert år har vi et sted omkring 800-1000 motorer inne til service og reparasjon på vårt verksted. Dette vitner om stor tillit blant en bred kundemasse, og vi er ekstremt stolte av en stor mengde stadig tilbakevennende kunder. Vårt verksted ble startet opp helt tilbake i 1963, noe som gjør oss til et av landets eldste båtverksted!

Vi har spesialisert oss på reparasjon av Mercury, Evinrude, Suzuki og Yamaha påhengsmotorer, samt MerCruiser innbordsmotorer. Våre ansatte blir årlig kurset på disse merkene, slik at vi alltid er oppdater. Vi har også en Dyno benk for å kunne testkjøre motorer med full belastning på land, samt nødvendig spesialverktøy for kunne gjøre en profesjonell jobb på din motor.

Plastverksted for båter

Våren 2010 åpnet Båt Holm sitt nytt plastverksted. Her utfører vi alt av plastreparasjoner, være seg små merker i overflaten eller større reparasjoner av glassfiber.

Våre ansatte har lang erfaring med alt fra produksjon til reparasjon. Hans Isacsson har, med over 30 års fartstid som produsent og reparatør hos svenske båtprodusenter, en unik ekspertise i faget.

Vi kan også montere baugpropeller og støpe der det har gått hull. Uansett problemstilling knyttet til glassfiberplast, er vi her for å bistå. Dersom fargen har blitt blass, kan vi i mange tilfeller gjenopprette båtens opprinnelige glans. Forsikringsjobber har vi selvsagt mange av, da svært mange forsikringsselskap benytter seg av vår uvurderlige erfaring og uovertrufne dyktighet.

Båt Holm strekker oss langt for å forsøke å estimere en pris før igangsettelse, slik at du som kunde vet hva du kan forvente deg.