Vi har bestandig et godt utvalg av brukte båter til salgs i Østfold. Kjøper du bruktbåt gjennom oss får du også en rekke fordeler med på kjøpet. Ring gjerne direkte til våre ansatte dersom vi ikke besvarer sentralbord.

Fordelen med å kjøpe bruktbåt fra en profesjonell aktør, er at vi allerede har sørget for at alle eventuelle fallgruver er utelukket. Båt Holm har og vil aldri selge en båt som viser seg å være i noe annet enn solid forfatning. Vi foretar nøye sjekk av alle våre båter før de legges ut for salg. Virker alle instrumenter? Er det kalesje på båten? Er det enkelt å sette båten i gir forover og akterover? Vi sørger for at alle papirer er i orden og en grundig kjøpskontrakt.

Om du kjøper en bruktbåt av oss, vil alltid en båtpakke følge med. Denne inneholder:

  • 2×6 meter tau
  • Dregg
  • Padleåre
  • Fire fendere med tau

Vi kan også hjelpe deg med båthenger, da vi har gode relasjoner med disse forhandlerne. Dersom ønskelig, registrerer vi din nye følgesvenn i Småbåtregisteret og/eller Securmark. Leverer vi båten på sjøen, fyller vi tanken kostnadsfritt for en verdi av kr 300,-.

Ved kjøp av bruktbåt, er det viktig at du definerer behovet ditt først. Ønsker du en båt for korte dagsutflukter, en som kan lede deg til badeturer mellom skjærene, en båt du kan overnatte i, reise på lengre ferier i eller en båt du kan bruke til vannsport?

Om du er usikker på hvilken båt som passer deg og dine behov best, ser vi gjerne at du kontakter oss for en uforpliktende prat. da kan vi bistå deg med å gjøre et trygt og sikkert valg skreddersydd for nettopp deg og dine bruksområder.