En båtpakke følger alltid med når du kjøper bruktbåt hos oss. Den inneholder 2x6m tau, dregg, padleåre og fire fendere med tau. Vi kan også hjelpe deg med båthenger, da vi har gode relasjoner med disse forhandlerne. Dersom ønskelig, registrerer vi din nye følgesvenn i Småbåtregisteret og/eller Securmark. Leverer vi båten på sjøen, fyller vi tanken kostnadsfritt for en verdi av kr 300,-.

Ved kjøp av bruktbåt, er det viktig at du definerer behovet ditt først. Ønsker du en båt for korte dagsutflukter, en som kan lede deg til badeturer mellom skjærene, en båt du kan overnatte i, reise på lengre ferier i eller en båt du kan bruke til vannsport?

Fordelen med å kjøpe bruktbåt fra en profesjonell aktør, er at vi allerede har sørget for at alle eventuelle fallgruver er utelukket. Båt Holm har og vil aldri selge en båt som viser seg å være i noe annet enn solid forfatning. Vi foretar nøye sjekk av alle våre båter før de legges ut for salg. Virker alle instrumenter? Er det kalesje på båten? Er det enkelt å sette båten i gir forover og akterover? Vi sørger for at alle papirer er i orden og en grundig kjøpskontrakt.