Båt-Holm AS er en forhandler av brukte og nye båter i Halden.

Vi holder til ved Lundestad i Halden mellom Sørlifeltet og Høgskolen i Østfold, og her har vi utsalg, verksted, delelager og båtopplag, samt en utstyrsbutikk med alt du trenger til båtlivet.

Vi tror tre elementer er viktig for å være en god båtforretning for våre kunder, og en trygg arbeidsplass: Kunnskap, kvalitet, trivsel.

Vår visjon:

Båt-Holm er en fremtidsrettet forhandler og din leverandør av den totale båtopplevelsen i vårt marked.

Vi gir våre kunder trygghet og gode opplevelser på sjøen gjennom våre produkter, ansatte og kunnskap. Vårt mål er alltid å overgå kundens forventninger.

Din båtglede – vårt ansvar !

I det ligger at vår største ressurs er de som jobber hos oss. Vi er i dag 15 ansatte samt noen sesongarbeidere, i tillegg til Bjørn Holm som startet det hele. Vår samlede erfaring mener vi er en av de beste i bransjen. Det gir våre kunder den trygghet de skal ha ved kjøp eller reparasjon av sin båt og motor hos oss. Vi fører de beste merkene i bransjen, vi har et omfattende delelager og vi fører et stort utvalg av rekvisita innenfor båtutstyr, båtpleie, elektronikk og vannsport. Alt som hører båtlivet til. Vi ønsker alle at våre kunder opplever det som trygt og sikkert å benytte Båt-Holm som sin båtforhandler.
Båt-Holm kan tilby deg et bredt tilbud av båter og motorer.
Vi satser på å tilby det meste innen aktiv fritid på og i sjøen. Vi har eget verksted med til sammen over 80 års erfaring i bransjen.

Kort om vår historie:

Båt-Holm har i alle år hatt fagkunnskap og kvalitet som høyeste prioritet. Firmaet ble etablert i 1963 av Bjørn Holm. 1986 endret vi selskapsform og navn til Båt-Holm as. 1989 overtok Bjørn Tore Holm, sønn av Bjørn, som daglig leder og gikk inn på eiersiden. Frem til da hadde Båt-Holm as først og fremst konsentrert seg om båter med påhengsmotorer. I 2002 fusjonerte Båt-Holm med HB Båt og Motor, og fikk med eier Harald Berg og betydelig kunnskap på inboard motorer. I 2018 investerte vi i en båtopplagshall. I dag består anlegget av 3 opplagshaller, utereoler og vekstedhall. Det er opp til 400 båter i opplag.