Båtlivet byr på mange gleder, og for å gjøre opplevelsen komplett trengs gjerne mer enn bare båten.

Hos Båt-Holm er vi eksperter på alt som har med båt og sjøliv, og ønsker å være en totalleverandør til alt du måtte trenge på sjøen.

Vi har derfor en egen butikk, hvor våre medarbeidere kan guide og rådgi deg på produkter du trenger til alt fra vedlikehold til reparasjon av båt og motor, sikkerhet til deg og dine passasjerer, lek og moro til det komplette skjærgårdsoppholdet. Hos oss finner du alt fra rengjøringsmidler og bunnstoff, redningsvester og drivanker, små gummijoller og vannleker, til griller og campingutstyr.

Vår tanke er at fra du er på vei til båten din,
til du har lagt til land og er klar for å gå hjem, så skal du kunne finne alt du trenger til turen hos oss. Ønsker du å gjøre mye av vedlikehold og vask selv, skal du selvfølgelig finne riktige midler som tar vare på akkurat din båt best mulig hos oss.

Våre medarbeidere står klare til å høre på dine utfordringer og finne akkurat riktig produkt til deg. Det finnes ikke dumme spørsmål, ikke alle er født med flytevest og seilersko på bena!

Vi har lang erfaring og høy kompetanse på hva båtlivet innebærer på godt og vondt, og våre ansatte er selvfølgelig også selv båtfolk med mange timer hver sommer og vinter på vannet.
Se ikke bort fra at det kommer en og annen skipperskrøne om du spør pent.

Vi gir våre kunder trygghet og gode opplevelser på sjøen gjennom våre produkter, ansatte og kunnskap. Vårt mål er alltid å overgå kundens forventninger.

Din båtglede – vårt ansvar !