Når båten er kjøpt inn, så trenger den gjerne noe å fraktes på, eller evt. stå lagret på gjennom vintersesongen.

En båthenger er spesialkonstruert til dette formålet, og sørger for at båten din står stødig i frakt til båtplassen eller det vannet du ønsker å være på til enhver tid.

Båt-Holm AS er forhandler Respo tilhenger, en norsk produsent av båthengere med innovative løsninger og høy kvalitetet.

Respo båthengere er designet på en slik måte at belastningen skal fordeles jevnt over hele skroget på båten, slik at man ikke får punkter som hele båten hviler på.
Båthengerne er designet av mennesker som selv er båtfolk, og vet hvilke utfordringer som møter en båteier når båten skal fraktes, tas opp eller settes ut.

båthenger

De er kjent for smarte løsninger som:

 • Justerbart vinsjtårn
  Uansett størrelse og høyde på baugen på båten, så kan du tilpasse vinsjtårnet for å gi mest mulig sikker, men samtidig skånsom forankring av båten til hengeren.
 • Foldbare baklys
  Ved lossing eller lasting av båten, kan man vippe baklysene til siden for å lettere å ta ut båten. Andre hengere må man fjerne hele bakfangeren, det slipper man her.
 • Justerbare sidestøtter
  Med denne løsningen blir det enklere å tilpasse hengeren til akkurat din båt.
 • Solide hjulskjermer
  Skjermene er konstruert for å kunne stå på, for å gjøre det enklere å sikre / avsikre båten på hengeren. I tillegg har et ekstra stigtrinn for å lette klatringen.
 • Støtdemping
  Båthengerne kommer som standard med enten torsjonsfjæring eller bladfjæring for å gi båten din en hyggeligere reise til bestemmelsesstedet.

Din båtglede – vårt ansvar !

Kom innom for en demonstrasjon og rådgivning, så finner vi den båthengeren som passer best for deg og ditt bruk. Våre ansatte har lang erfaring og høy kompetanse innen frakt, lasting og lossing av båt og står klare for å gi deg den beste totaltopplevelsen på båt.

Vi gir våre kunder trygghet og gode opplevelser på sjøen gjennom våre produkter, ansatte og kunnskap. Vårt mål er alltid å overgå kundens forventninger. Kontakt oss dersom du har spørsmål om Respo tilhenger!

respo tilhenger